هدف از این تحقیق بررسی مکتب فرانکفورت و نظریات مرتبط با آن با فرمت docx در قالب 42 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

پیشینه تحقیقات

مروری بر نظریه ها و اندیشه ها

تعاریف مکتب فرانکفورت

اندیشه های اندیشمندان این مکتب

نگاه تاریخی علم ارتباطات

تعریف واژه ها

منابع

 

 

 

کتاب (نظریه انتقادی مکتب فرانکفورت در علوم اجتماعی و انسانی) حاصل مطالعات و تحقیقات (نویسنده) در منابع و آثار متعدد و متنوعی است که نظریه پردازان انتقادی «مکتب فرانکفورت» و یا نظریه پردازان، نویسندگان و منتقدان دیگر در معرفی و نقد و بررسی آثار آنان نوشته­اند. کتاب در فصل یکم به تاریخچه بر آمدن جمهوری وایمار در آلمان در بحبوحه­ی تأسیس مکتب فرانکفورت می­پردازد در فصل دوم به نام ظهور و تکوین موسسه تحقیقات اجتماعی، به روند شکل گیری مکتب می­پردازد. پرداختن به پایه­های نظری، مبانی، اصول و رویکردهای اندیشه­ های انتقادی در فصل سوم بسیار قابل اعتنا است. فصل چهارم به مفهوم نظریه انتقادی به صورت بنیادی می­پردازد. پرداختن به صنعت فرهنگ و فرهنگ توده­ وار که در این پژوهش به آن پرداخته شده از فصل پنجم بسیار کمک گرفته شده است. در فصل ششم به اندیشه­های میراث بر نسل اول اندیشمندان مکتب فرانکفورت یعنی به نظریه ­ها و مشی نظری یورگن هابرماس پرداخته می­شود.

 

 

 

منابع دست اول و حیاتی و مهم در زمینه مکتب فرانکفورت در این اثر بسیار استفاده شده و نویسنده این اثر یکی از مدرسان به نام این مکتب در دانشگاه و انجمن های تخصصی علوم اجتماعی است و ترجمه ­های بسیاری در این زمینه را دارا است که به این دلیل بر تاکید و مراجعه این اثر سفارش می­شود.