هدف از این تحقیق بررسی سیستم اتوماسیون اداری با فرمت docx در قالب 37 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

سیستم اتوماسیون اداری

تاریخچه

اتوماسیون اداری :یافتن تعریفی مشخص

اتوماسیون اداری (خودکاری اداری)

 گردش مکاتبات اداری

معایب و مشکلات  نظام اداری غیر مکانیزه(مکاتبات اداری)

 دلایل استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری

دلایل عدم استفاده از سیستم های اتوماسیون اداری

مزایای استفاده از اتوماسیون اداری

مشکلات استفاده از اتوماسیون اداری

استفاده کنندگان از سیستم اتوماسیون

ارگونومی در مکانیزاسیون اداری

چالش های اتوماسیون اداری

تکنولوژی لازم برای مکانیزه کردن امور دفتری

انتخاب «ترکیب اتوماسیون اداری»برای مدیر

 اجرای سیستم های اتوماسیون اداری

 شرایط استفاده از سیستم اتوماسیون اداری

تحقق دولت الكترونيك در ايران

 مزایای دولت الکترونیکی

منابع

 

 

 

منشا اتوماسیون به اوایل دهه 1960 بر می گردد، یعنی زمانیکه شرکت IBM عبارت «واژه پردازی »را به منظور بیان فعالیت قسمت تحریر الکترونیکی خود مطرح نمود. عبارت مذکور، مبین این مفهوم است که فعالیت  های اداری حول و حوش پردازش«واژه»ها میگردد. هدف IBM از بیان این مفهوم جدید این بود که همان توجهی را که قبلا به کامپیوتر ها و پردازش داده ها معطوف بوده است، به محصولات اداری معطوف نماید.

 

 

 

اولین نمونه عینی مفهوم یاد شده در سال 1964، به منصه ظهور رسید؛ یعنی زمانیکه IBM ماشینی به نام ام تی/اس تی(MT/ST) را به بازار عرضه نمود. ام تی/اس تی ، یک نوع ماشین تحریری بود که به یک نوار مغناطیسی متصل بود. با ابداع این ماشین تحریر و معرفی آن به بازار، صرفه جویی های عمده ای در وقت و انرژی افراد ماشین نویس بوجود آمد و کارایی آنها راتا حد زیادی بالا برد. با استفاده از این ماشین تحریر، پس از یک بار تایپ نمودن یک نامه، این امکان وجودداشت که بتوان آن را به تعداد دلخواه از روی نوار مغناطیسی که متن نامه مذکور، حین تایپ اولیه در آن ضبط شده بود، تایپ نمود.تنها کاری که ماشین نویس انجام می داد، این بود که نام اشخاص و آدرس آنها راروی هرنامه تایپ می کرد.

 

 

 

مزیت دیگری که این ماشین داشت ، این بودکه پس از متن یک نامه تشخیص آنها (نامه های تایپ شده ) از نسخه اصلی، امکان پذیر نبود. در حال حاضرطیف وسیعی از تکنولوژی ها، اعم از کامپیوترو غیر آن در کارهای اداری، مورد استفاده قرار می گیرند. تمام این کاربردها تحت عنوان اتوماسیون اداری تعریف  شده اند. نیاز به تکامل های بعدی به این خاطر بود که طی دهه1970 کارایی کارخانه ها 85 تا 90 درصد افزایش یافت، در حالیکه کارایی دفتری تنها 4 درصد افزایش داشت. پس باید سیستم هایی ایجاد می شد که باعث افزایش بهره وری وکارایی دفاتر نیز بشود.(مک لئود،1377،ص472)