هدف از این تحقیق بررسی ورشکستگی و انحلال شرکت ها با فرمت docx در قالب 32 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

جایگاه شرکت در صورت انحلال

تعریف انحلال و موارد  آن

آثار و نتایج بقای شرکت ها حقوقی شرکت

انحلال در شرکت های اشخاص و وضعیت شرکت در آن

ورشکستگی  شرکت به عنوان یکی از موارد  اصلی انحلال

اثر حکم ورشکستگی نسبت به بستانکاران شرکت

اثر حكم ورشكستگی نسبت به بدهكاران شرکت

اثر حکم ورشکستگی شرکت نسبت به اشخاص ثالث

مراجعه به  مدیران و شرکا پس از ورشکستگی شرکت تجاری

مراجعه به مدیران در صورت ورشکستگی شرکت تجاری

مراجعه به شرکای شرکتهای تجاری پس از ورشکستگی

مراجعه به شرکا در شرکت­های اشخاص

مراجعه به شرکا در شرکت­های سرمایه

مراجعه به شرکا در شرکت با مسئولیت محدود

منابع

 

 

 

  با انحلال شرکت تجاری تصفیه آن آغاز می شود و درست از همین زمان اهلیت شرکت محدود می شود و استقلال مالی شخص حقوقی از اعضای خود پس از اینکه شرکت ها حقوقی منحل گردد از میان رفته و اگر دارایی شخص حقوقی پس از انحلال جوابگوی طلب طلبکاران نباشد بستانکاران می توانند با توجه به نوع شرکت ها و مسئولیت شرکاء در آن به اعضاء شخص حقوقی مراجعه کنند و طلب خویش را وصول نمایند و در اینجاست که دیگر اصل استقلال دارایی شرکت دربرابر ضرورت ها رنگ می بازد.

 

 

 

 پس در صورت انحلال، فعالیت شرکت متوقف می شود و شرکت نمی تواند مثل دوران قبل از انحلال به فعالیت بپردازد. زیرا بر اثر انحلال اهلیت حقوقی خود را جز در مواردی که برای تصفیه لازم باشد، از دست می دهد. با وجود این به موجب ماده 208 ل. ا. ق. ت در صورتی که برای اجرای تعهدات پیش از انحلال شرکت معاملات جدیدی لازم باشد مدیران تصفیه می توانند آن ها را منعقد و شرکت را متعهد نمایند. اما معاملات دیگری را به این دلیل که برای شرکت سودآور است، نمی توانند انجام بدهند و در صورتی که به رغم انحلال شرکت و اعلام آن با رعایت تشریفات قانونی، مدیران تصفیه معاملات دیگری را منعقد کنند، شخصاً مسئول اجرای آن خواهند بود.