هدف از این تحقیق بررسی عملکرد و اهمیت ارزیابی آن با فرمت docx در قالب 33 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

2-1- پیشینه نظری

2-1-1- مقدمه

2-1-2- صنعت بیمه

2-1-3- ضرورت و اهمیت ارزیابی عملکرد

2-1-4- ارزیابی عملکرد

2-1-5- رویکردهای ارزیابی عملکرد سازمان

2-1-6- ویژگی های  نظام ارزیابی عملکرد سازمانی کارآمد  

2-1-7- ارزیابی عملکرد مالی چند معیاره

2-1-8- معیارهای ارزیابی عملکرد مالی

2-1-9- عملکرد مبتنی بر حسابداری

2-1-10- مدل «سینک و تاتِل»

2-1-11- ماتریس عملکرد

2-1-12- مدل تحلیل ذی نفعان

2-1-13- ساختار و چارچوب مدل تعالی سازمانی

2-1-14- فرآیندتحلیل سلسله مراتبی (مدل AHP)

منابع

 

 

 

بیمه، اشخاصی را که متحمل لطمه، زیان یا حادثه ناخواسته‌ای شده‌اند قادر می‌سازد که پیامدهای این وقایع ناگوار را جبران کنند. خسارت‌هایی که به این قبیل افراد پرداخت می‌گردد از منابعی تأمین می‌شود که برای خرید بیمه‌نامه می‌پردازند و با پرداخت آن در جبران خسارت همدیگر مشارکت می‌کنند. به بیان دیگر همه آنهایی که خود را بیمه می‌کنند با مشارکت در سرمایه‌ای که متعلق به همه خریداران بیمه است، در جبران خسارت و زیان‌های هر یک از افراد بیمه‌شده، شریک و سهیم می‌شوند.

 

 

 

قانون بیمه ایران (مصوب اردیبهشت ماه 1316 شمسی) بیمه را چنین تعریف می‌کند: “بیمه عقدی است که به موجب آن یک طرف تعهد می‌کند در ازای پرداخت وجه یا وجوهی، از طرف دیگر در صورت وقوع حادثه، خسارت وارد بر او را جبران نموده یا وجه معینی بپردازد. متعهد را بیمه‌گر و طرف تعهد را بیمه‌گذار و وجهی را که بیمه‌گذاربه بیمه­گر می‌پردازد حق بیمه و آنچه که بیمه می‌شود موضوع بیمه می‌نامند.” در واقع بیمه صندوق تعاونی است که تعداد زیادی در واریز وجوه در آن نقش داشته لکن تعداد محدودی از آن به‌عنوان تأمین خسارت استفاده می­نمایند.